GINOP-1.2.2-16 - Sofa

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pályázat
„Kedvezményezett neve:
Sofa Faipari Fafeldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:
A Sofa Faipari Kft. eszközparkjának megújítása a termelékenység fokozása és a versenyképesség megtartása érdekében

Szerződött támogatás összege:
15.777.315,- Ft

Támogatás mértéke (%):
50%

Projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.2-16-2017-00361
Projekt befejezési dátuma:
2017. 08. 31.
Projekt tartalma:
  1. Új eszköz, gép beszerzése – automata szegezőgép      vásárlása
  2. Új eszköz, gép beszerzése –Holzmann VS20 Pro      négyfejes gyalugép vásárlása
  3. Domain név regisztráció - webtárhely és
  4. honlapkészítés - www.sofakft.hu
A GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása c. felhívására benyújtott pályázati anyagunk kettő féle eszköz beszerzésére irányult (Automata raklap szegező gép, Négyfejes gyalu ) , továbbá a kötelező vállalásként honlap készítésére.
Az eszközök elhelyezéséhez szükségessé vált a telephelyen lévő ingatlan fejlesztése. A már meglévő épületek közötti területet összekötése mellett döntöttünk, így kialakítva egy 160 nm-es új műhelyt. Kész termékek tárolására pedig kialakításra került agy 140 nm-es fedett szín.
Egy cseh gyártmányú Störi Mantel SMPA 500.2 ED automata szegezőgépet a gyártótól rendeltük meg, s ők biztosították a szakembereket a beüzemeléshez, kollégáink betanításához is. Több, mint egy hónapja üzemel telephelyünkön a gép, bízunk abban, hogy tovább növekszik termelékenységünk, így versenyképességünk is a raklapgyártás piacán.
A gyalugép használata nem mindenképpen köthető a raklapgyártáshoz, azonban már korábban is felmerült eseti igény, mikor a raklap teherhordó felszínének simának kellett lennie. A típus kiválasztásánál megfigyeltük a piac ajánlatait és döntöttünk a Holzmann VS20 négyfejes gyalu mellett, mely egy műveletben a betolt deszka négy oldalán dolgozik.
A folyamatosan frissülő honlapunk a világhálón való jelenléthez elengedhetetlen, így a piacon való részvételhez szükséges, mindenképpen számítunk a megnövekvő felkeresésekre. Az oldalra látogató tájékoztatást kap a Sofa Faipari Kft-ről, termékekről, elérhetőségekről, továbbá az ajánlatkérő felületen elküldheti konkrét igényét.
A projektben végrehajtott fejlesztés újabb nagy esély vállalkozásunk életben tartására, fejlődésére.”Tel: +3620 402 1789
Utolsó módosítás: 2018.05.17.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz